Världsbokdagen närmar sig

Den 23/4 är det påskafton och dessutom Världsbokdagen. Det måste självklart firas med en massa bra inlägg om böcker och läsning.

Förra året var jag med i en bloggstafett på internationella kvinnodagen där ett gäng bloggare stafettskrev om dagen. Varje timme publicerades ett inlägg i ämnet på en blogg och därifrån länkades också till alla andra bloggar som deltog i stafetten.

Nu funderar jag på att administrera en bloggstafett som uppmärksammar Världsbokdagen. Inläggen kan handla om allt som har med böcker och läsning att göra. Gärna med mycket kärlek, då det ska var en hyllning!

Tanken är att inläggen ska skrivas och tidsinställas ett par dagar i förtid och att ni skickar en direktlänk till inlägget till mig. Jag kommer sedan att göra en tidtabell och en länklista som går direkt till de inlägg som publiceras, inte till bloggens huvudsida.

Första inlägget tänkte jag stå för själv och publicera 00.01, därefter behövs ett inlägg varje timme till 23.59 då jag avslutar det hela

23 bloggare som vill skriva ett inlägg sökes alltså. Vill du vara med?

Lämna då en kommentar eller maila mig på linda [at] enligto.se

Jag vill gärna veta så snart som möjligt om ni vill vara med, efter anmälan får du en tid då ditt inlägg ska publiceras. Har du problem att tidsinställa inlägg på bloggen får du gärna önska ett specifikt klockslag.

Senast 21/4 vill jag ha direktlänkarna till era inlägg. Läser dem gör jag samtidigt som alla andra när de väl publiceras.

Uppdatering:

Du behöver absolut inte ha en bokblogg för att delta, men en vilja att fira Världsbokdagen, inlägg om hur hemskt det är att läsa får du skriva någon annan gång. Den som inte har någon blogg alls, men ändå vill vara med, kan maila ett inlägg till mig tillsammans med en kort presentation.

Läs också:

43 comments