Jag känner mig generös

Efter att ha hört Barbara Voors berätta om sin bok Islossning och hur hon tänkte när hon skrev den, var jag självklart tvungen att köpa den. Jag har läst nästan allt hon skrivit och älskar hennes språk, hennes historier och sättet hon presenterar sina karaktärer på. Dessutom visade hon sig vara en ytterst trevlig och ödmjuk person som lyckades få mig, och säkert alla andra på skrivarkursen, att känna att det vi skrev var betydelsefullt.

Jag kände mig generös och köpte därför faktiskt två exemplar av boken. Nu kan just du vinna en pocketutgåva av Islossning som är signerad av författaren själv.

Vill du vinna? Då vill jag att du skriver om utlottningen på din blogg och länkar till det här inlägget,. Har du ingen blogg kan du sprida länken på Facebook eller Twitter. Lämna en kommentar här också, så att jag vet att du vill vara med och tävla. Det hade dessutom varit kul om du berättade varför du vill läsa boken, men jag kommer inte att välja vinnaren utifrån käckast motivering. Det blir lotten som får avgöra.

Sista dagen att tävla är på tisdag den 12:e april kl 17.00. Då slutar jag nämligen jobba och drar direkt hem och drar en vinnare!

Må bäste bokälskare vinna!

Läs också:

19 comments