Jag känner mig generös

Efter att ha hört Barbara Voors berätta om sin bok Islossning och hur hon tänkte när hon skrev den, var jag självklart tvungen att köpa den. Jag har läst nästan allt hon skrivit och älskar hennes språk, hennes historier och sättet hon presenterar sina karaktärer på. Dessutom visade hon sig vara en ytterst trevlig och ödmjuk person som lyckades få mig, och säkert alla andra på skrivarkursen, att känna att det vi skrev var betydelsefullt.

Jag kände mig generös och köpte därför faktiskt två exemplar av boken. Nu kan just du vinna en pocketutgåva av Islossning som är signerad av författaren själv.

Vill du vinna? Då vill jag att du skriver om utlottningen på din blogg och länkar till det här inlägget,. Har du ingen blogg kan du sprida länken på Facebook eller Twitter. Lämna en kommentar här också, så att jag vet att du vill vara med och tävla. Det hade dessutom varit kul om du berättade varför du vill läsa boken, men jag kommer inte att välja vinnaren utifrån käckast motivering. Det blir lotten som får avgöra.

Sista dagen att tävla är på tisdag den 12:e april kl 17.00. Då slutar jag nämligen jobba och drar direkt hem och drar en vinnare!

Må bäste bokälskare vinna!

19 reaktioner på ”Jag känner mig generös”

 1. Jag vill gärna vinna boken. Jag lånade den på biblioteket för ett par månader, men hann inte läsa den så jag fick lämna tillbaka den oläst. Jag skulle gärna vilja få en ny chans!

 2. Hej
  Jeg må ærligt indrømme, jeg kender slet ikke forfatteren, selvom jeg kan se, vi har 2 bøger på biblioteket på dansk: Kære søster og Jordbærbid.
  Det kunne være interessant at læse den nye bog på originalsproget.
  vh Birgit Bjerregaard
  Danmark

 3. Åh, jag läste Voors för många år sedan men har tappat bort henne någonstans på vägen. Är verkligen sugen på att vinna boken och har bloggat om det 🙂

  1. Otur, Det var den som fanns i Pocketshop och jag ville få den signerad av Barbara. Köpte ett ex till mig också, så vi kanske kan läsa samtidigt i alla fall.

 4. Vill gärna vara med och ta chansen att vinna Islossning.
  Har läst fler av Voors och tycker om hennes böcker.
  Har kommenterat på Facebook.

  Mvh
  Lena

 5. Såklart att jag vill vara med i utlottningen! Jag har inte läst något av Voors ännu, men jag har henne på min ”vill-läsa-lista” och därför skulle det vara fantastiskt att vinna den här boken! 🙂

  Har skrivit och länkat i min blogg! 🙂

 6. Jag vill såklart vara med! Tur att du inte väljer utifrån käckast motivering, då jag redan läst (och älskat) boken. Jag vill dock vinna den eftersom Barbara Voors är en av mina favoritförfattare och jag tycker att det vore så himla coolt att ha ett signerat ex av någon av hennes böcker!

 7. Jag vill gärna vara med och tävla om boken! Är inte bra på det här med motiveringar, men jag skulle gärna vilja läsa boken (som verkar jättebra!) då jag aldrig läst den och det skulle såklart vara jättehäftigt med ett signerat exemplar!:)

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: