Just nu i juni 2023

Just nu har jag typ landat efter en väldigt intensiv period, som inte är riktigt slut, men där jag ser slutet. Terminsslut med allt vad det innebär är som att leva i en centrifug och jag har dessutom en uppsatsplan som ska in på måndag till magisteruppsatsen jag ska skriva i höst. Den är i princip klar och så är även årets betyg. Om några veckor är det dags för semester. Men just precis nu är det dags för en just-nu-enkät.  Kika gärna in hos mina forna kulturkollokollegor Anna och Ulrica också.

Just nu läser jag Jenny Fagerlunds senaste bok Medan livet pågår  och Abow av Nora Khalil. I små portioner, för att den inte ska ta slut, läser jag också The Last Remains av Elly Griffiths. På jobbet är det Vegetarianen av Han Kang som gäller.

Just nu tittar jag på ganska lite. Jag är så trött på kvällarna att koncentrationen är sådär. Andra säsongen av Abbott Elementary är dock påbörjad och den ser jag när energi finns. Även Unstable med far och son Lowe har jag sett ett par avsnitt av och den verkar okej om än lite putslustig.

Just nu lyssnar jag mest på musik. Jag har fastnat i Blurs nya, men annars är det min vanliga, lugna spellista som får hålla mig sällskap när jag arbetar. Boygenius är mer nutida favoriter. Ljudboken som hörs i bilen är Verkligheten av John Ajvide Lindqvist som är en författarinläsning, vilket är den sorts ljudbok jag gillar bäst.

Just nu njuter jag av att vara på kulturtantsäventyr med fina vänner i Helsingborg med omnejd. Vi ska ta en tur över sundet och vara riktigt kulturella. Det blir trevligt.

Just nu längtar jag efter semester. Det har varit en intensiv vår, men under sommaren har vi inte så mycket planerat. Det blir trädgårdshäng, växthuspyssel, några kortare resor, ett par konserter, en resa till svärmors lägenhet i Fuengirola och så en massa läsning självklart.

5 reaktioner på ”Just nu i juni 2023”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: