Veckans kulturfråga v.51 2022

Idag är min första lediga dag inför jul. Eller ledig från jobb i alla fall, men det är mycket som ska fixas. Veckans kulturfråga handlar om vad som behövs för att det ska kännas som jul på riktigt.

Hur vill du fortsätta påståendet ”det blir ingen jul utan …”?

Jo, jul blir det ju oavsett och jag klarar mig utan Kalle Anka, julklappar, julgran och julpynt. Jag har helt enkelt inte så många måsten när det kommer till jul. Min familj vill jag ha nära, en bit lax är gott och så dricker jag gärna julmust. Knäck gillar jag också, men det är ingen nödvändighet. I övrigt klarar jag mig bra om jag bara får lugn och tid att läsa. Det hoppas jag få efter själva julhelgen.

14 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.51 2022”

  1. Julen är en härlig tid och att få fira den tillsammans med nära och kära är det bästa. Jag är svag för julkalendern som jag kollar på varje år, årets kalender är superbra. Fann din blogg via hannele 🙂
    Allt gott!
    Christina

Tyck till:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: