Just nu i december 2022

Äntligen är det december och årets värsta månad är över. Det är också dags för årets sista just-nu-enkät i gammal god kulturkolloanda. Fler av mina kulturkollokollegor har också svarat, så kika gärna in hos Helena, Anna och Ulrica.

Just nu läser jag en och annan julbok, men kanske framför allt väldigt många elevtexter. Dessutom slinker det ner ett antal lättlästa böcker för unga och vuxna som jag ska skriva läshandledningar till. Snart hoppas jag få lite mer tid och ork att läsa böcker som kräver mer. Med det sagt är Medan snön faller i Ådala av Åsa Liabäck, som jag läser just nu, är riktigt trevlig läsning.

Just nu tittar jag på en del fotboll, även om det här VM-slutspelet är lite tråkigare än vanligt av många anledningar. Det finns inte lika mycket tid att titta på matcher just nu som under sommaren. För övrigt tittar jag på Mullvaden som snart är över för i år och så har jag börjat se andra säsongen av Tunna blå linjen. Tyvärr kom jag av mig lite när alla blev upprörda över slutet.

Just nu lyssnar jag en hel del på First Aid Kits senaste album Palomino. Jag har inte varit helt övertygat tidigare, men det här är riktigt bra. Jag lyssnar också på Druid & Zimmerman Show, den enda podd jag följer.

Just nu längtar jag verkligen efter ledighet och mer lästid. Det finns en hel del saker som ska hinnas med innan det blir ledigt bara. Jag tar ett djupt andetag och kör på några veckor till.

7 reaktioner på ”Just nu i december 2022”

  1. Bokföring enligt Monika

    Mullvaden gillar jag! Nästa vecka får jag veta om jag haft rätt mullvad sedan första avsnittet 🙂

  2. Jag tittar på mer fotboll än jag trodde innan. Kan inte riktigt hålla mig men visst ska VM vara när man har semester!

    1. Tyvärr verkar min hjärna inte klara att hänga med alls när bollen rör sig och det samtidigt låter mycket. Får antingen lyssna utan bild eller titta utan ljud. Tala om överhettning, men inte den jag förväntade mig i Qatar.

  3. Pingback: JoS blog » Blog Archive » Just nu i december 2022

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: