Julstämning i december

Jag kommer inte att köra någon julkalender på bloggen, men planerar ändå att lägga fokus på julig kultur. Inte bara jul, utan också de där vanliga inläggen om böcker jag läser, där många kanske råkar handla om jul. Främst kommer jag att skriva om juliga texter av olika slag, men också film, tv och kanske musik. Bloggens inlägg brukar planeras, men just nu lever jag lite från dag till dag och är glad om jag får till mitt dagliga inlägg. Så blir det även i december. Allt fokus kommer inte heller att ligga på kultur jag konsumerat i år, utan det kan också dyka upp en och annan favorit i repris. Detta av av ren överlevnadsinstinkt.

För en julskeptiker som jag är det extra viktigt att försöka komma i någon slags julstämning. Troligen infinner den inte sig helt förrän jag får ledigt några dagar före dopparedan, men det brukar bli bättre av att faktiskt ge sig hän och försöka omfamna julen. Eftersom jag behöver lite hjälp kommer kulturfrågorna, där jag hoppas att ni inspirerar mig, att dyka upp som vanligt på onsdagar och lördagarna ägnas åt listor. Förutom nu på lördag då det självklart blir ett just-nu-inlägg som alltid första lördagen i månaden.

Välkommen till årets sista månad. Hoppas att du kan hitta några bra, juliga tips här under de kommande veckorna när jag bjuder på julstämning enligt O.

Tyck till:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: