La Casa de Papel säsong 3

De två första säsongerna av La Casa de Papel var briljanta och därför var det självklart för oss att se säsong 3 även om vi funderade en del på hur serien skulle kunna fortsätta. Rånarna hade ju lyckats med sitt uppdrag och nu skulle de leva livet. Det gick sådär för vissa.

En massa pengar ger ingen garanterad lycka och ett lyxliv kan bli väldigt ensamt. De som hade det svårast att hålla sig från andra människor var (självklart) Tokyo, men det är Rio som råkar illa ut och blir tagen av polisen. Det är därför gänget samlas igen och professorn har (självklart) en plan för hur de ska få ut honom. Egentligen är det en plan som han utarbetat tillsammans med sin bror Berlin och i återblickar får vi veta hur den kom till. Några nya rånarstjärnor sällar sig till gruppen och tillsammans ska de råna den spanska riksbanken.

Säsong tre är inte lika bra som de två första, men det är trots det en spännande serie som är klart sevärd. Den slutar dessutom med en rejäl cliffhanger och jag är glad att det kommer en ny säsong som förhoppningsvis knyter ihop allt på ett snyggt sätt. I april väntas säsong 4 ha premiär på Netflix. Det ser jag fram emot.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: