Århundradets kalender del 5

Maria Ernestam är en av mina absoluta favoritförfattare och hennes bästa bok är Busters öron som gavs ut 2006. Vi får möta Eva som på sin 56-årsdag får en dagbok av sitt barnbarn. Den får henne att tänka tillbaka på sitt liv och vi läsare får ta del av de händelser som format henne. Busters öron tillhör kategorin “böcker som jag älskat så mycket att jag inte vågar läsa om dem”, men någon gång ska jag ändå försöka våga mig på en omläsning. Det behöver dock vara under perfekta läsförhållanden och sådana uppenbarar sig sällan. Hur som helst är Maria Ernestam fantastisk och jag skulle lätt kunna ha med fler av hennes böcker i den här kalendern, men har begränsat mig till en bok per författare. Tyvärr tillhör även hon gruppen författare jag lite tappat bort och förutom att jag läste hennes charmiga julbok förra året har jag flera av hennes senaste böcker olästa. Det måste åtgärdas.

3 reaktioner på ”Århundradets kalender del 5”

  1. Pingback: Sammanställning av Århundradets kalender – enligt O

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: