Århundradets kalender del 2

Det går inte att gå förbi serien som format mångas tv-liv under 2000-talet, så även mitt även om jag såg den kanske sist av alla. Gilmore girls sändes i sju säsonger mellan 2000 och 2007 och är en serie om allt och inget. Mycket kaffe, många stickade tröjor, många samtal och många böcker. Den följdes sedan av en rad serier som utspelar sig i amerikanska småstäder, där Hart of Dixie (2010-2015) kanske är min favorit.

Gilmore girls om den ensamstående mamman Lorelai Gilmore och hennes dotter Rory i den lilla staden Stars Hollow, Connecticut är varm och trevlig, vilket ofta är det jag söker i en tv-serie. Fortsättningen Ett år med Gilmore Girls från 2016 hade jag däremot klarat mig utan. För även om det var småroligt att få veta hur det gått för alla hade de kanske mått bäst av att få förbli unga.

4 reaktioner på ”Århundradets kalender del 2”

  1. Ähm… du var nog inte sist på bollen, jag har fortfarande inte sett ett enda avsnitt (vill men vet inte när man ska hinna med alla säsonger nu i vuxen ålder…)

    1. Såg den när ungarna var typ 8-9 eller möjligen lite äldre och de tittade gärna med mig. Bara att lura en unge eller två, så hinner du lätt se några avsnitt.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: