52 bra saker: Bokmässan

Jag har laddat länge och imorgon smäller det så äntligen. Bokmässan betyder fyra intensiva dagar fyllda med det bästa jag vet, böcker, bubbel, bloggare och andra bokmänniskor. Vissa av de vänner jag träffat genom bloggen ser jag bara en gång om året och det är alltid så himla trevligt. Extra trevligt är att jag blivit utvald som en av Bokmässans Bookfluencers, vilket innebär extra roliga dagar på mässan.

Självklart har jag lusläst seminarieprogrammet och gjort ambitiösa planer. Hur det blir i verkligheten är omöjligt att sia om, men bra brukar det bli oavsett.

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

Ni kommer att märka både här på bloggen och på instagramkontot @enligto att det händer extra mycket de närmaste dagarna. Hoppas ni vill gå på Bokmässan med mig!

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: