Veckans ord på O: Mina svar

o

Dags för veckans ord på O och mina svar.

Ofta fastnar jag i Big Bang Theory, där det är intressant, ibland skrämmande och ibland lite på gränsen till förlöjligande att observera huvudpersonerna. Någonstans tycker jag ändå om serien, men föredrar de nyare avsnitten framför de äldre.

En styck originell bok är utan tvekan Tidsklyftan av Jeanette Winterson, trots att den faktiskt är en ny version av Shakespeares original En vintersaga.

Jag tycker ofta att jag har otur, men nu när jag väl ska fundera över ordet går det sådär. Björnstads juniorlag har dock helt klart otur. Eller så finns det någon att skylla på. Läs boken för att få veta mer.

Den ägodel som helt klart är oumbärlig är min Kindle. Hur klarade jag mig utan e-böcker? Och ja, make och ungar är självklart oumbärliga delar av mitt liv de också.

Vardagen med barn är inte sällan oväntad. De är som de är och inte sällan ofrånkomligt opålitliga. Hej, hej vardag beskriver alla fantastiska och skitjobbiga saker med barn.

3 reaktioner på ”Veckans ord på O: Mina svar”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: