Två röster att sakna

Jag blev på riktigt ledsen då jag i nåddes av nyheten att David Bowie dött. Idag blev jag återigen tårögd då en av mina favoritskådespelare lämnat oss. Alan Rickman var en stor personlighet, en fantastisk skådespelare och en röst som tystnat för tidigt. Inte bara sångaren David Bowie bidrog med en röst, utan även skådespelaren Alan Rickman. Visst minns jag honom som Snape i Harry Potter och även som ett inte så litet svin i Love Actually, men kanske mest som Christopher Brandon i filmatiseringen av Jane Austens Förnuft och känsla. Rösten, jag älskar hans röst.

Två 69-åringar har lämnat världen. Två viktiga röster. Två begåvade män. Någon undrade om 69 är det nya 27, men jag tror inte att det skapas en ”club 69”, då de här männen visserligen lämnar oss för tidigt, men ändå levt långa, innehållsrika liv.

Vår värld är lite fattigare, men kanske har någon annan plats berikats.

Jag älskar det här klippet där Rickman läser Shakespeares Sonett 130 och jag bjuder också på favoritlåten av David Bowie. Ni fattas oss.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: