En somrig bok

omslag-en-dag-3

Egentligen ska #bokutmaningapril av @johannastenius göras på Instagram, men jag är inte så flitig där. Håller mig hellre i bokbloggosfären och därför kommer det att bli några inlägg här. Med bilder också, som ibland publiceras på Instagram. Vi får se hur det blir.

Uppgiften idag den sjunde april är att skriva om en somrig bok och den första jag kommer att tänka på är En dag av David Nicholls, som visserligen utspelar sig under många dagar, men som alltid har 15 juli som sin utgångspunkt. Inte den klassiska sommarboken, som t.ex. Sarah Dessen brukar bjuda på, men en somrig bok likafullt.

 

2 reaktioner på ”En somrig bok”

    1. Läste den på engelska långt före hypen och gillade skarpt. Ibland går det nästan att tröttna på böcker innan de blir lästa pga att alla tycker något.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: