Har ni sett, har ni sett?

Egentligen var kanske Me before you, eller Livet efter dig som den heter på svenska,  inte så bra att det kommer bli ett inlägg med tre OMG, men väl ett. Så här kommer det: OMG Jojo Moyes kommer med en fortsättning på Me before you i höst. Den ska heta After you och planerat utgivningsdatum är 24 september 2015. Frågan är bara vad den ska heta på svenska, när första boken redan fått typ samma titel i översättning. Något att fundera över. Eller kanske inte så mycket fundera över, men det är alltid kul att fundera över titlars översättning. Om man är boknörd alltså och boknördar är vi väl allihopa.

Det lär bli en succé i alla fall, oavsett svensk titel. Me before you har sålt i över 5 miljoner exemplar och blir film under året.

Det här är inlägg 4/100 i utmaningen #blogg100

4 reaktioner på ”Har ni sett, har ni sett?”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: