Hur gick det med höstplaneringen?

JoK har gjort det, Fanny har gjort det och nu är det min tur. Att utvärdera höstenkäten alltså. Och nej, jag campade inte vid brevlådan för att invänta Sharon Boltons nya, men jag har faktiskt läst den och den var riktigt bra. Inlägg kommer inom kort.

Mer då? Som min kära mor brukar säga.

Jag såg fram emot att läsa Lena Dunhams Not that kind of girl. Jag har läst en dryg tredjedel och känner mig mest gammal tyvärr. Caitlin Morans Konsten att skapa en tjej har jag inte ens införskaffat. Ännu konstigare är att jag ännu inte läst Nina Bouraouis Standard. Det dök aldrig upp något recex och sedan har jag glömt bort den. Skärpning Linda.

Drömmen om Sverige – flykten från Syrien av Niklas Orrenius har jag läst, men i övrigt har jag mest tänkt att jag vill läsa sakprosa, men inte hunnit med det. Inte heller har jag läst Rävsång, trots att jag äger ett signerat exemplar och stackars Maj har jag inte heller återsett.

Nu har läshösten varit riktigt kass, men visst är det tråkigt ändå att så lite av det jag sett fram emot hunnit bli läst. Några ljus i mörkret är att jag hunnit läsa såväl Vi var alltid beredda som De andra kvinnan.

Alltid något.

2 reaktioner på ”Hur gick det med höstplaneringen?”

  1. Betar av min egen höstlista, men det går långsamt, en bok i månaden. Behöver nog lite mer lättsamma böcker den här tunga tiden. Naturskildringar skulle inte vara dumt.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: