Pepp, peppelipepp

cast-of-Parenthood-on-TV-NBC

Höst betyder tv-serier och jag ser fram emot säsongspremiären av två favoritserier, som båda tyvärr inleder sin sista säsong. Parenthood har inte riktigt slått igenom i Sverige, vilket för mig är obegripligt, men Grey’s Anatomy har gått att följa länge.

Om läsningen går sämre när jag är stressad, så når tv-serietittandet nya höjder. Lite synd att två bra serier går i graven. Får vända mig till Netflix för nya serier.

Vilka tv-serier följer du i höst?

 

5 reaktioner på ”Pepp, peppelipepp”

  1. vet du, jag började se Parenthood efter att flera människor rekommenderat men jag fastnade inte alls. Såg visserligen bara ett par avsnitt, men blev rätt besviken. Så många som talat varmt om liksom. Istället plöjer jag mängder av Castle, Suits och Hustle just nu.

    1. Tror att det var en riktig slow-starter, jag fastnade inte helt förrän efter halva första säsongen, men därefter har jag varit helt fast.

  2. Den senaste serien jag följde var Homeland. Innan dess In treatment, som höll en fantastisk kvalitet. Har svårt för att hitta nya serier som är lika bra som dessa, så det blir mest dokusåpor och livsstilsprogram.

    1. In treatment såg jag och maken tillsammans, men vi kom av oss. Inte för att den inte var bra, för det var den, men den glömdes bort. Dags att fortsätta kanske. Tack för påminnelsen!

  3. Parenthood är ju lysande, men jag tror också att det kanske är bra att sluta när man fortfarande är på topp. Annars är svaret på frågan, alldeles för många.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: