Underbart är kort

fyrahundrafemtio_ettan_600-564x749

I nästan tre nummer fick jag äran att vara med i arbetet med Fyrahundrafemtio på ett litet hörn. Kreativa människor med idéer nog att fylla många nummer till, men tyvärr blir det inte så, då det dubbelnummer som i princip färdigställts i sommar, inte kommer att gå i tryck. Istället blir det konkurs för en tidning som jag fortfarande tror behövs i en värld där även litteraturvärlden blir mer och mer glassig. Det är synd att det inte får finnas en annan sorts magasin, där ytan underordnad, där reportagen är annorlunda och vinklarna nya. Missa inte intervjun med Simona Ahrnstedt eller reportaget från Kautokeino med fantastiska bilder. Jag bjuder också på tre boktips och en trio bra litteraturpoddar. Du kan läsa det sista numret här.

Tack till de förlag som bidragit med bokcirkelsfrågor till de böcker jag valt ut i Cirkeln. Synd att det inte blev fler tips, men håll i minnet att Lasse Winkler är en katt med minst nio liv. Jag är helt säker på att både han och resten av redaktionen kommer att synas på ett eller annat sätt även i framtiden.

 

 

2 reaktioner på ”Underbart är kort”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: