Dagens bok

Popmusik1

Det här läsåret ska jag undervisa i Svenska på Estetiska Programmet. Svenska 1, 2 och 3 står på programmet. Alla kurser är faktiskt nya för mig, då jag tidigare bara haft Svenska A, som var den gamla benämningen på gymnasiets första svenskkurs. Självklart ska jag försöka ”färga” kurserna lite, så att de passar esteteleverna extra bra. Idag har jag till exempel grottat ner mig i Anna Charlotta Gunnarssons bok Popmusik rimmar på politik. Återkommer med mer info om denna spännande bok, då jag läst den lite mer noggrant.

 

 

2 reaktioner på ”Dagens bok”

  1. Vad roligt med kurserna, vill du ha tips får du gärna återkomma till mig då jag har undervisat i samtliga!!

    1. Åh, gärna! Speciellt tips på kortare texter som funkar bra. Det finns så mycket att välja mellan och så lite tid att verkligen ”kontrollläsa”.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: