Trevligt i brevlådan

Jag minns när Piratförlaget startade och Guillou och Marklund tänkte sig ett förlag för författaren, inte för alla andra. Att just dessa två var inblandade från starten gjorde att jag länge såg Piratförlaget endast som ett mediokert deckarförlag, något jag fått omvärdera. Fortfarande ligger fokus på underhållning, men mediokert är det knappast. Att de ger ut en bok som Grejen med verb visar också att det finns en bredd. Jag gillar också att förlaget fått en lillasyster, där kvaliteten definitivt är hög.

Nu fyller Piratförlaget 15 år och då landade ett trevligt paket i lådan, med en pocketbok som jag faktiskt fingrade på så sent som igår.

Tack för det och grattis på födelsedagen Piratförlaget.

bild(38)bild(37)

1 reaktion på ”Trevligt i brevlådan”

  1. Alltid trevligt med paket! Jag tycker det är bra att Marklund och Guillou tar författarnas parti och som du skriver, de ger faktiskt ut både brett och oftast med väldigt hög kvalitet oavsett genre 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: