Tre måste-serier

Uppgift två i enkäten som handlar om tv-serier är följande:

Nämn en serie som du aldrig skulle kunna missa ett avsnitt av?

Här tolkar jag det som en aktuell serie och då finns det egentligen tre serier (ja, jag har svårt att räkna till ett) som jag aldrig missar ett avsnitt av och det är Parenthood, Grey´s Anatomy och Downton Abbey.

Det är snart dags för sjätte och tyvärr sista säsongen av Parenthood om familjen Braverman och svenska kanaler har inte sänt de senaste. Synd, då det här är en riktigt bra tv-serie som håller gråtkanalerna rensade.

Grey’s Anatomy har jag följt sedan starten och trots att många favoriter har försvunnit i diverse katastrofer kan jag inte riktigt släppa taget. Nu hoppas jag att inte allt för många favoriter tar avsked efter den just avslutade tionde säsongen. Oavsett så kommer jag att fortsätta titta.

Och så Downton Abbey som jag älskar trots alla konstigheter som Caitlin Moran med rätta drev med. Jag tycker så mycket om den underbart brittiska miljön och skådespelarna är fantastiska.

5 reaktioner på ”Tre måste-serier”

  1. Jag tycker att Grey´s hade en osedvanligt bra säsong nu, kunde inte ens vänta på nästa avsnitt utan betalade kanal 5 för att kunna se dem i förtid:)

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: