Ungdomsboksmaj

Av fyra anledningar vill jag fokusera på ungdomsböcker i maj.

1. Jag vill skicka med mina elever bra lästips inför sommaren.
2. På sommarlovet kopplar jag bort skolan och läser då få ungdomsböcker.
3. Maj ser ut att bli en galen månad och då passar läsning av ungdomsböcker utmärkt.
4. Det finns vansinnigt många bra ungdomsböcker jag vill läsa, men ännu inte hunnit med.

Målet är att läsa tio böcker, men också skriva om gamla favoriter.
Häng gärna på!

7 reaktioner på ”Ungdomsboksmaj”

  1. Jag har lovat mig själv att inte hänga på några utmaningar i år för jag brukar bara bli stressad av dem. Men det här är en utmaning som skulle ha passat mig väldigt bra. Ska bli roligt att följa dig.

    1. Ja, du har helt klart koll på ungdomsböcker. Har en hög jag vill igenom, eller rättare sagt längtar efter att läsa.

  2. Jag borde kanske också läsa ungdomsböcker, men tänker bara läsa ut en som jag har börjat med, Som Zlatan fast bättre. Tänker däremot njuta av Maggie O’Farrells Instructions for a Heatwave och Carl-Johan Vallgrens Berlin på 8 kapitel.

  3. Jag läser just nu Eleanor & Park av Rainbow Rowell – och gillar mycket efter första 100 sidorna!

  4. Vad roligt. Då ska jag hålla koll.
    Återupptäckte din blogg härom veckan. Är glad att du är tillbaka här igen!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: