Sista boken

9146222154

Jag öppnade sista påsen från GP innehållande en rejäl tegelsten av Therése Söderlind, en författare som jag tidigare läst en halv bok av och sedan gett upp. Nu ska jag alltså läsa Vägen mot Bålberget och det låter inte som en bok för mig. Möjligen kan det vara intressant med häxfrågan, men jag brukar ha svårt för böcker som utspelar sig i två tidsåldrar. Om de inte är skrivna av Ann Rosman, då gillar jag. Förhoppningsvis kan Söderlind den här gången ha gjort en Rosman, dvs lyckats med konsten att få två historier med hundratals år emellan sammanfogas på ett naturligt sätt. Kanske kan det bli bra diskussioner med de andra i Bokcirkeln och GP:s läsare som underlättar läsningen. Men ni hör, även denna veckan är jag skeptisk. Jag hoppas att jag har fel.

5 reaktioner på ”Sista boken”

  1. Jag har i alla fall bara hört hyllningar om den här boken. Tänkte faktiskt försöka mig på att läsa den senare i sommar.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: