I juni rensar jag högarna

Under semestern i juli blir det nästa bara e-böcker och en och annan pocketbok, så därför tänker jag ge mig på de inbundna i juni. Det är främst recensionsexemplar som har en sak gemensamt, jag vill läsa dem men har ännu inte hunnit. Mycket nytt och förhållandevis mycket svenskt i juni alltså. Ingen idé att jag gör en lista egentligen då jag alltid läser andra böcker än de som finns där, men jag gillar ju listor så här kommer en…

Pojken som fann en ny färg, Oskar Skog

Då tänker jag på Sigrid, Elin Olofsson

Sörja för de sina, Kristina Sandberg

Frälsningsarmén, Abdellah Taïa

Vi är inte sådana som i slutet får varandra, Katarina Sandberg

Dagboksanteckningar från ett källarhål, David Wiberg

 

Kanske hinner jag också med några riktigt dammiga hyllvärmare som jag borde läst och skrivit om för länge sedan.

6 reaktioner på ”I juni rensar jag högarna”

  1. Jag gilla också listor, få se om jag gillar nån av böckerna på din! =)
    Trevlig nationaldag i morgon!

  2. Blir nog mest rec.ex som inte hunnits med för min del också i juni och kanske en bit in i juli. Hoppas också hinna med en hel del annat i läshögen så att den minskar lite …

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: