Jag är på gång…

bild-8

Jag har börjat läsa Gone girl som beskrivs så här på Gillian Flynns hemsida:

Marriage can be a real killer. One of the most critically acclaimed suspense writers of our time, New York Times bestseller Gillian Flynn, takes that statement to its darkest place in this unputdownable masterpiece about a marriage gone terribly, terribly wrong.

Unputdownable kan vara mitt absoluta favoritord på engelska och masterpiece ger ju vissa förväntningar helt klart.

Jag började läsa Gone girl igår. Efter 25 sidor var jag fast och nu när jag läst ungefär 50 sidor har historien tagit tag i mig rejält. Det bådar gott det här!

Vad säger du Helena. Har du börjat? Jag har redan några frågor till dig och de andra som läser tillsammans med oss. Och de som redan har läst också förresten.

Notera mitt nya matchande pocketfodral

11 reaktioner på ”Jag är på gång…”

  1. Ja, jag är också på gång, har läst ca 100 sidor och frågorna hopar sig redan. Som vanligt strösslar hon med obehagliga karaktärer och situationer…

    1. Gillar att hon verkar skruva till det lite långsammare den här gången. På ytan känns de flesta än så länge ganska normala.

      1. Ja, det känns normala men långsamt går det också upp för en att det finns något som är fel, den där skevheten som hon är så bra på. Det är ett bra upplägg, med dagbok och berättelse, för att undanhålla en massa information från läsaren utan att det blir så märkbart till en början.

  2. Hi, hi. Jag har precis läst ut den och VET att saker och ting kanske inte är dom de verkar…ni har riktigt bra läsning framför er!

  3. Det här låter som en kul idé, och jag kanske skulle ta tillfället i akt och läsa boken själv nu! Måste bara hitta den först, den har försvunnit i någon bokhög här hemma… 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: