Lästema för februari

bloggälskling

Ni vet de där böckerna som alla verkar älska. De ska jag läsa i februari. Inte alla självklart, men många. Februari är nämligen årets absolut tråkigaste månad och jag hoppas kunna överleva med riktigt bra böcker.

Dels kommer jag att plocka böcker från de lästips jag fått i Boktipsutmaningen. Kanske kommer jag att läsa några av de bokbloggarälsklingar The Book pond skriver om och säkert blir det någon bok av mina favoritförfattare i Författarfemman.

Februari har alla förutsättningar att bli en riktigt lyxläsarmånad.

15 reaktioner på ”Lästema för februari”

  1. Jag håller med dig. Februari är definitivt den tråkigaste månaden på året och då får man ta till alla medel som finns för att göra den lite roligare. Bra böcker att läsa är en bra början.

    1. Vabbruari, fortfarande inte vår. Men ja bokrea i alla fall. Inte för att jag borde köpa några. Jag blir alltid lite mer som I-or i februari. Är alltid lite som honom, men det är extremt synd om mig i just februari. 😉

  2. Men gud vilket bra tema! Jag tror jag också ska försöka mig på det, för att överleva gråmånaden. Nu körde jag ju män i januari så jag behöver något nytt sätt att tänka böcker på. Tack för tipset!

    1. Känns som den bästa överlevnadsstrategin just nu. Sedan blir det kanske inte så stor skillnad mot vanligt, men jag vet i alla fall att det inte finns några måsten.

  3. Jag planerar att föda barn i februari, men den strategin kanske inte är sådär väldigt hållbar i längden. Då känns lyxläsning som en vettigare lösning 🙂

    1. Ja att föda barn varje februari låter lite överdrivet. 😉 Men barnkalas blir det i alla fall varje år ett bra tag. Och grattis förresten!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: