Nu har jag röstat

blogglittpris

I och med att jag idag läste ut Feberflickan har jag läst alla de åtta böcker som är nominerade till Bokbloggarnas Litteraturpris. Känner mig som en väldigt duktig jurymedlem, men snarare verkar det handla om att jag har väldigt vanlig smak. Sex av de åtta hade jag läst redan då de presenterades och därför kändes det lite kul att även läsa de två återstående.

Mina tre röster går till:

Jonas Gardell, Torka aldrig tårar utan handskar, Norstedts

Christin Ljungqvist, Kaninhjärta, Gilla böcker

Fredrik Backman, En man som heter Ove, Forum

 

Ett inte alldeles enkelt val, då det finns många riktigt bra nominerade. Faktiskt tyckte jag mycket om i princip alla.

 

2 reaktioner på ”Nu har jag röstat”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: