Plötsligt händer det…

Jag läser på Bokhora att John Greens bok The Fault in our stars blivit utsedd som bästa bok 2012 av Time Magazine. En ungdomsbok som blir årets bästa bok. Det är både bra och stort. Nu är det här en bok som råkar handla om ungdomar, men som verkligen passar läsare i alla åldrar. Precis som många andra ungdomsböcker. Jag hoppas att fler upptäcker det.

Jag inte bara gillade denna bok. Jag absolut älskade den. Tokälskade. Den är helt fantastisk och fruktansvärt sorglig. LÄS. NU.

Som listälskare var jag också tvungen att undersöka listan lite närmare. Självklart gjorde jag ett par fina upptäckter. Det är ju det som är grejen med listor…

På plats 10 finns en ny roman av Junot Díaz, som skrivit boken Oscar Waos korta, förunderliga livDen heter This is how you lose her och låter definitivt som en bok för mig.

Det var länge sedan jag läste något av Zadie Smith. Jag har egentligen inte varit sugen, men hennes nya bok NW låter riktigt bra.

2 reaktioner på ”Plötsligt händer det…”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: