Hej där tomtar är ni klara?

Eller så kanske det bara finns en. Då hoppas jag att just hen läser det här inlägget. Jag hoppar nämligen på Annikas jerka för första gången på länge och det handlar om julklappar.

Nu står snart julen för dörren och då är frågan vad du önskar dig för bokliga saker i julklapp?

Vi är sparsamma med julklappar till de vuxna. Jag och maken byter inte alls och jag köper till en vuxen i varje familj. Vem avgörs genom lottdragning. Jag har köpt till en av mina offer och har en plan för den andra.

Själv önskar jag mig egentligen ingenting. Mer än lugn och ro. Så gammal har jag blivit. Det betyder inte att jag inte skulle bli glad för bokliga julklappar.

Jag gillar Nina Hemmingsson och jag gillar dikter, så hennes nya bok Det var jag som kom hem till dig, skulle vara rolig att få.

Jag har ännu inte läst Johannes Anyurus En storm kom från paradiset, men det känns verkligen som en bok jag vill läsa och inte minst äga. Får jag den inte lånar jag nog ändå e-boken…

Annars är det mest lästid jag behöver. Men det är kanske svårt att slå in?

5 reaktioner på ”Hej där tomtar är ni klara?”

  1. Tänk att så gamla har vi blivit att vi önskar oss lugn och ro. Tantvarning! Lästid med tillhörande markservice är min önskning.

  2. Det där med att inte önska sig så mycket, det hänger kanske ihop med att man julstädar strax innan jul, och flyttar på alla prylar och dammtorkar dem minst en gång. Så att man riktigt inser hur många prylar man har.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: