Nytt på engelska

En av de bästa sakerna med Goodreads är att de varje månad skickar mail med nya böcker av författare jag läst. Där hittar jag alltid fynd.

Burn for Burn av Jenny Han och Siobhan Vivian är första delen i en planerad trilogi. Tre huvudpersoner och en massa hämnd.

Love Anthony av Lisa Genova. Nu har jag visserligen en bok oläst av henne, men den verkar nästan bättre än Left neglectedAutism är fascinerande att läsa om och försöka förstå.

Trots att det var länge sedan jag läste något av Marian Keyes och ännu längre sedan jag verkligen gillade något jag läste av henne, är jag lite sugen på nya The Mystery of Mercy Closesom är den femte boken om en medlem i familjen Walsh.

Every Day av David Levithan låter härligt udda. Den handlar om tonåringen A, som varje dag vaknar upp i en ny säng. Det är hen kanske inte ensam om, men det konstiga är att A vaknar upp i en ny persons kropp varje dag.

När Val McDermid är som bäst är hon en av de absolut bästa spänningsförfattarna som finns. Nu kommer The Vanishing Point,en fristående bok som låter riktigt läskig.

Känns som om shoppingturen till The English Bookshops monter kan bli riktigt, riktigt farlig.

 

8 reaktioner på ”Nytt på engelska”

  1. Jag har läst några fristående romaner av Val McDermid men ingen av dem har hittills kommit upp i den standard som hon visar med Hill/Jordan.

    Den du tipsar om låter onekligen spännande, men jag känner mig tveksam till att läsa den …

    1. Jag har också bara läst Jordan/Hill, men tycker att tv-serien förstört läsningen lite och därför har jag tappat McDermid. Tänkte ge den här boken en chans.

  2. Oj, jag har inte läst mina mail från dem… Jag tycker man får så mycket ointressant från så många ställen så tyvärr missar jag nog att läsa en del som skulle kunna vara intressant. Får gå tillbaka och kolla mailen helt enkelt.

    Lisa Genovas senaste måste jag spana in! Älskade båda hennes tidigare.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: