Torsdagens bokmässa enligt O

Jag är riktigt, riktigt bra på att planera mitt liv, men lika bra på att gå ifrån planeringen och göra det som känns rätt för stunden. Ett beteende som faktiskt funkar riktigt bra både i yrkeslivet och privat. Således har jag gjort en planering av hur min mässa kommer att se ut. Eller i alla fall hur den skulle kunna se ut. Ibland är det så att ett stopp på vägen vid ett spännande samtal faktiskt kan göra det hela ännu bättre. Om en vecka slår portarna upp. Då är jag där.

Det här gör jag på torsdagen:

Planen var att vara på mässan tidigt och se till att byta mitt presentkort mot ett seminariekort, men nu ser det ut som om jag behöver jobba till lunch. Hoppas hinna in till strax efter tolv och träffa några trevliga bokbloggare.

13.30-13.50 Lättläst läslust, F4

14.00-14.45 Minne och glömska, G4

Sedan ger jag mig för dagen och passar på att besöka mässgolvet ordentligt.

Med ett avbrott 16.00-16.20 för att lyssna på idolen  Peter James – Död som du B08:22a.

Torsdag är dessutom mingeldag och jag börjar med montermingel hos Massolit (kl. 14.00), Egenutgivarna (kl.16.30-19.30), Printz Publishing (17.00-19.00) och Sekwa/Elisabeth Grate (17.00-19.00), för att sedan förflytta mig till Rubinen där det vankas Bokhoremingel klockan 19.30. Och ja, det finns en stor risk (eller chans kanske) att jag inte hinner med alla montermingel. Måste ju äta något också annars går det illa.

 

8 reaktioner på ”Torsdagens bokmässa enligt O”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: