September är en kass läsmånad

Jag lever helt i böckernas värld under september och ändå brukar det vara den sämsta läsmånaden under året. Förklaringen stavas bland annat Bokmässan. Istället för att läsa böcker bloggar jag loss om mässan och när den är över har jag så många intryck att smälta att jag inte orkar läsa.

Det är i det här läget jag antingen letar korta, lättlästa böcker för att förbättra statistiken eller skiter fullständigt i det och läser på den fantastiska, men långsamma bok jag läser nu.

Nej, jag kommer inte att hinna läsa allt jag vill innan mässan, men förhoppningsvis får jag mer till att läsa i oktober. Oktober brukar nämligen vara en grym läsmånad, men sedan går det ner igen i november och första halvan av december.

Jag ska i alla fall försöka läsa en eller ett par nordiska böcker innan jag beger mig ut på mässgolvet. Prio ett är Merethe Lindstrøms Dagar i tystnadens historiamen som vanligt är risken stor att jag läser något helt annat än det jag tänkt.

6 reaktioner på ”September är en kass läsmånad”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: