En bok som gör mig glad

lillzlatan.jpg (200×243)

Lill-Zlatan och morbror raring av Pija Lindenbaum, är en helt fantastisk bok. Om jag får välja bok vid läggdags väljer jag gärna den. Tyvärr börjar grabbarna O bli lite för stora för favoritboken, men deras ömma moder kommer att älska den för alltid.

En underbar bok om vänskapen mellan Lill-Zlatan och hennes mormor som kallas raring för att han alltid kallar alla andra för raring. Allt är bra tills Steve från Trelleborg börjar hänga med när Lill-Zlatan egentligen vill ha sin favoritmorbror för sig själv.

2 reaktioner på ”En bok som gör mig glad”

  1. Den är helt underbar. Jag längtar tills dottern är stor nog att ha något utbyte av den, fram tills dess står den i hyllan och väntar. Just nu är det bara Max och Halvan i kartongvariant som gäller.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: