Författare jag inte läst men nog skulle gilla 6

Stina Aronsson är en författare jag inte läst något av, men hört mycket om. Jag visste dock inte att hennes genombrottsroman Hitom himlen kom så tidigt som 1946. En modern svensk klassiker som skulle kunna vara perfekt för mig eller total flopp. Jag måste i alla fall pröva och jag tror faktiskt att jag kommer att gilla.  Omslaget på den här nya upplagan är i alla fall vansinnigt snygg!

Tydligen har Stina Aronson inspirerat Sara Lidman och där har vi ännu en stor svensk författare som jag inte har läst. Inte så hundra säker på att det är en författare jag skulle gilla dock.

Har du läst något av Stina Aronson?

3 reaktioner på ”Författare jag inte läst men nog skulle gilla 6”

  1. Nej, jag har inte läst något av henne, jag får väl kolla din recension om den är bra när du har läst den 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: