En kylskåpsbok

Jag hänger på Tina O:s utmaning med 15 inlägg med olika rubriker. Ni hittar hela listan här.

Första uppgiften är att berätta om en bok som har med något som alltid finns i mitt kylskåp att göra. Lite lurigt helt klart.

När det handlar om kylskåp tänkte jag självklart på Livet på en kylskåpsdörr av Alice Kuipers om en mor och dotter som kommunicerar med hjälp av små lappar som sätts på kylskåpet.

Sedan har jag funderat på vad som alltid finns i mitt kylskåp och kommit fram till att det i princip alltid finns marmelad där, trots att jag i princip aldrig äter det. Har dock tre andra marmeladälskare i familjen. Boken blir då Marmeladprovet av Vibeke Olsson, som jag minns att jag älskade när jag läste den, men har väldigt litet minne av.

2 reaktioner på ”En kylskåpsbok”

  1. Yes! Jag gillar Vibeke Olsson jättejättemycket men är av någon anledning väldigt dåligt uppdaterad på det hon skrivit som jag inte läst. Tack för tips!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: