Debutant med bok som lockar

Releasefest i Göteborg. Det händer inte ofta. Och när det nu hände var jag dubbelbokad. En liten stund var jag dock på festen som Gilla Böcker anordnade för att fira att Christin Ljungqvist debuterade med boken Kaninhjärta. Definitivt trevligt. Och definitivt en bok som lockar. Med alla bokklubbssidor som jag konsumerat och borde konsumera har jag tyvärr inte hunnit med den ännu.

Jag köpte i alla fall en signerad bok till en kompis, inte mer än rätt med tanke på alla böcker jag fått från förlaget. Pratade en del med Ada Wester, som jag träffade på Bokmässan, men insåg när jag gått därifrån att jag inte ens hälsade på Anna Danielsson Levin. Riktigt oartigt! Förlåt Anna, jag lovar att hälsa nästa gång.

Några bloggare träffade jag, Anna från …och dagarna går, Maria från Marias Bokliv och Anette från Bibliotekskatten. Däremot lyckade jag tyvärr missa Pocketlover.

Glad debutant till höger

Christin med Ada & Anna från Gilla Böcker

Tre bokbloggare och lika många mobiler…

 

 

2 reaktioner på ”Debutant med bok som lockar”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: