I min bokhylla G

 

Det blev tre böcker på G, två favoriter och en klassiker som jag faktiskt inte läst. Blev inspirerad av att leta Marka Cobbold på bokstaven F och Guppy till kvällsmat är min favorit av henne.

Gregorius av Bengt Ohlsson är ett måste för den som gillar Doktor Glas. Vi läste båda samtidigt i en bokklubb för många år sedan. Grymt spännande att diskutera!

Och så klassikern – Garp och hans värld av John Irving som jag faktiskt aldrig läst något av.

6 reaktioner på ”I min bokhylla G”

  1. Garp är en av mina all-timefavoriter som jag läste i 20-års åldern. Det är verkligen en bok som jag inte vågar läsa om. En bön för Owen Meany och Änka för ett år gillade jag också och Ciderhusreglerna och… Läs Linda Läs!

  2. Garp är en av mina favoriter också. Rekommenderas!! (tror jag – för liksom Anna var det många år sedan jag läste den)

  3. Jag var helt John Irving-tokig i tidiga 20-årsåldern. Sedan dess har jag blivit lite mätt på de stora berättelserna, men jag kan inte låta bli att läsa varje gång han släpper en ny. For old times sake. Men jag tror faktiskt inte att jag skulle bli betagen på samma sätt nu när jag är nästan 40. Vissa typer av böcker passar så otroligt bra under de där åren då man formar sin identitet som mest intensivt. Men om du kommer dig för: Trevlig läsning!

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: