Känner mig lite bakis

Lugnet efter stormen kanske man kan kalla det nu när bloggstafetten och den på bloggen mycket aktiva kvinnodagen är över. Jag förberedde inlägg, länkade hit och dit och känner mig nu lite tom. Bakis liksom. Det finns några sista saker att fixa innan uppdraget som stafettledare är färdigt, men det får bli en annan dag.

Idag tänker jag ägna uppmärksamheten åt alla halvlästa böcker som ligger på vänt. Bubblor av Claire Castillon som är en härligt frispråkig samling korta noveller, Allt jag säger är sant av Lisa Bjärbo om fina och starka Alicia som hoppar av gymnasiet och Cynisk romantiker av Åsa Grennvall.

Det finns en hel del likheter mellan böckerna trots att de på ytan är ganska olika. Frispråkigheten är en sak som förenar, det härliga personliga språket och flytet i historierna.

Det kan bli en härlig läsdag det här!

3 reaktioner på ”Känner mig lite bakis”

  1. Jag ser fram emot din recension av ”Allt jag säger är sant.”

    Jag undrar om det var av dig jag fick ”Dustlands-Blodröd väg” ett recensionsex?
    Hade du läst den? Skriv gärna en kommentar på min blogg vad du tyckte om den om du hade det. Jag kunde faktiskt inte läsa klart den.

  2. Och vilket makalöst jobb du lagt ner! Du är verkligen värd en härlig läsdag! Själv låg jag i feber under själva Internationella kvinnodagen så jag tänker att jag ska läsa några inlägg då och då under veckan. Det tycks ha skrivits många intressanta inlägg!
    Ha en bra kväll!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d