Reatips enligt O del 3

Några deckare ska du väl köpa också?! Här kommer tips på bra spänning.

Huvudjägarna av Jo Nesbø är ingen Hole-deckare utan en fristående bok om huvudjägaren Roger Brown. Riktigt bra med en oväntad vändning.

Kristina Ohlsson är definitivt på väg att bli Sveriges nya deckardrottning. Tre välskrivna och ytterst spännande böcker har det blivit hittills och Tusenskönor är den andra av dem.

Carin Gerhardsens tre första böcker om Hammarbypolisen är också riktigt bra. Mamma, pappa, barn och Vyssan Lull  finns på rean.

Det fördolda av Michael Hjort och Hans Rosenfeldt är vansinnigt spännande. Köp! Jag rekommenderar också  Kretsen av Veronica von Schenck, som handlar om coola gärningsmannaprofileraren Althea.

Peter James är en annan favorit som skriver deckare om polisen Roy Grace i favoritstaden Brighton. Ett snyggt lik är bok nummer två i serien och Långt ifrån död nummer tre. Köper du dem behöver du dock klicka hem del 1 också, för de ska definitivt läsas i rätt ordning.

Och så de bästa av dem alla, Elly Griffiths. Hennes böcker ska visserligen definitivt läsas i ordning, men har du läst del 1 ska du absolut ge dig på Janusstenen. Och så Tana French Okänt offer, som också den är andra delen i en serie, men här spelar ordningen inte riktigt lika stor roll.

1 reaktion på ”Reatips enligt O del 3”

  1. Jag tyckte också om Det fördolda(bäst),Hammarbyserien och Janusstenen. Väldigt spännande. Tusensköner får däremot tummen ner från mig.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: