Ett försök till bortförklaring

Är hemma från jobbet idag. Har feber, ont i kroppen och hostar som en galning. Om jag ligger still och inte andas för djupt funkar det okej. Dessutom missar jag West Side Story på Operan.Ha nu detta i åtanke när du läser vidare. Försök också glömma köpstopp, högar av olästa böcker och annat trams.

Logiken är klockren. Bokstävlarna klargör att det är rimligt att köpa sin vikt i böcker varje år, Bokbabbel inser då snabbt att eBöcker inte väger något och därför inte räknas. Helena skriver om Elly Griffiths nya och hyllar. Jag störde mig enormt på översättningen av förra boken och måste läsa den på engelska.

Slutsats:

Då eBöcker inte räknas och det dessutom som sagt är vääääääldigt synd om mig måste jag nog köpa en kindle version av A room full of bones proto. Lite dyrt, men så miljövänligt. Dessutom kommer jag säkert bli friskare av bara farten. I alla fall kommer det bli enklare att ligga stilla.

 

Frågor på det?

18 reaktioner på ”Ett försök till bortförklaring”

  1. Inga frågor för logiken är klockren! Inklusive att du kommer att bli friskare. Böcker på recept kanske är en affärsidé?

  2. Hahaha, det snörvlas som bara den i bloggvärlden. Idag jobbar jag okcså med en täppt näsa. Och Room full of bones rekommenderas! Förstås. Tyckte mycket, mycket bättre om språket i den engelska. Där funkar det lite korthuggna avskalade. På svenska blir det bara.. kort.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: