Jag fick min Babeldrottning

Precis som jag hoppades blev det Jessika Gedin som tar över Babel efter Daniel Sjölin. Ett grymt bra val måste jag säga! Det låter lovande att hon säger att ”det ska bli roligt att få grotta ner sig i litteraturen och alla dess aspekter på heltid” för det är just det nördiga, lite besatta som gör Babel så himla bra. Jag är heltsåld på Gedin! Hon är smart, rolig och har en förmåga att komma med oväntade kommentarer, vilket säkert betyder att hon också kommer att hitta nya, spännande vinklingar och frågor i programmet. Babel är bra, men kan säkert bli ännu bättre om det ändras lite lagom mycket.

Stort grattis till Jessika Gedin som jag är övertygad om kommer att göra ett kanonjobb och slippa få suddigummi kastade på sig. Vill också ge en eloge till SVT för att de gjort ett sådant bra val. Det här blir kanon!

13 reaktioner på ”Jag fick min Babeldrottning”

  1. Säkert som amen i kyrkan att det skulle bli en kvinna efter duktiga Daniel Sjölin men jag avviker från hyllningskören. Få får mig att sträcka mig efter avstängarknappen som synen av henne i rutan. Tror att Babel förlorar på detta.

  2. Jag är helt klart peppad! Har inga tvivel på att Babel bara kan bli bättre med Gedin i spetsen (och då var det redan bra)!

  3. Jag tror också det blir toppen med Gedin! Framför allt hoppas och tror jag att hon kan bevara och utveckla den avslappnade stämning som är så typiskt babelskt.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: