Att se fram emot i vår!

Jag har bläddrat en del i Svensk Bokhandels Vårens Böcker och hittat några favoriter som jag lagt till i väntelistan.

Författare som Katarina Wennstam, Kristina Ohlsson, Lisa Genova och Moa Herngren lockar.

Vilka böcker ser du fram emot läsa i vår?

 

6 reaktioner på ”Att se fram emot i vår!”

  1. Åh, jag tror jag ska gå och köpa den imorgon och börja kryssa för och göra ett helhetsinlägg. Men spontant vet jag att jag ser fram emot en hel del, vilket inte kommer överens med tanken på att jag tänkte försöka läsa övervägande hyllvärmare nästa år…

  2. Noterade bl.a. just de där böckerna, förutom Genova som jag redan läst på engelska. Och Nesbö, nya Fossum, ”Eld”, Åsa Larsson m.fl. Härligt!

    1. Jag har inte läst Vallgren och har fått för mig att han inte är något för mig. Endast baserat på att de första kapitlen i Den vidunderliga kärlekens historia inte tilltalade mig och jag därför slutade läsa. Murakami absolut men jag vill läsa 1Q84 del 2 och 3 först, kanske också Moddysson.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: