Okej, just nu går det bra

Jag avskyr alla hemska plastleksaker som kommer hem med ungarna efter ett besök på McDonalds. Lättast hade så klart varit att skita i att äta skräpmat, men måste man så måste man. Igår letade vi bil och efter en sådan pärs, eller rättare sagt under en sådan, är det skönt att muta ungarna på något sätt.

Igår var det i alla fall inga hemska plastleksaker som bjöds, utan två böcker som förgyllde nattningen igår. Pippi Långstrump i serieform var riktigt rolig, men oväntat kul hade vi när vi läste Bente Olesen Nyströms En tur med hunden, som visserligen innehöll ganska lite text, men fantastiskt fina bilder som gick att titta på hur länge som helst. Inte sällan helt galna och grabbarna O skrattade högt åt alla tokigheter.

 

3 reaktioner på ”Okej, just nu går det bra”

    1. Vet inte om det fortfarande går, men när jag var yngre kunde man köpa bara överraskningen som man fick i happy meal. Man behövde alltså inte köpa maten. Detta utnyttjade min mamma några gånger när jag och min syster var yngre, men det är många år sedan.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: