Räknas bokbloggare?

Nyöppnade Scandic Grand Central i Stockholm har ett rum som ”lånas ut” gratis till bloggare som vill bevaka händelser i Stockholm, men inte har råd med boendet. Det är ett konceptrum med en massa bloggrelaterad inredning.

Jag undrar hur stora bloggar det måste vara och om bokbloggare ens skulle vara aktuella.  Jag har i alla fall fått den enkät som gick ut.

Visst hade det varit coolt att faktiskt kunna åka till Stockholm när det händer roligheter, utan att bli helt ruinerad. Kanske värt att i alla fall fråga nästa gång något sådant är aktuellt. Rummet finns i alla fall tillgängligt från den 1/10.

9 reaktioner på ”Räknas bokbloggare?”

  1. Att du fick en enkät bådar ju iaf gott! Man kan ju hoppas på det bästa, och bra förstås att du bloggar om saken. Åh, tänker redan bloggträff i Sthlm igen…!

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: