Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Äntligen här – enligt O

enligt O

Tankar från en bokberoende

Äntligen här

Jag lyckades hinna med bussen trots att jag var försenad. Den var nämligen också sen. Skönt när dessa två saker sammanfaller. På centralen tänkte jag vara förutseende och ta ut kontanter. Var på väg att börja stortjuta när kortet togs av bankomaten.

Prövade nödkortet, men fick meddelande om att det var fel kod. Grät nästan på riktigt nu och ringde maken halvt hystrisk. Inte så sugen på att åka spårvagn till Angered får att hämta kontanter hos honom. Fixade att jag kunde få pengar av svägerskan som jobbar nära, men lyckades istället få ta ut lite pengar utan kod på Pressbyrån.

Nu har jag läkerol också.

Lika rufsig som vanligt är jag nu på mässan. Har hämtat en av nycklarna till bloggrummet och beger mig nu till frsta seminariet. Vi hörs!

Föregående

Den sjätte stolen

Nästa

Med fötterna i två kulturer

2 kommentarer

  1. Åhh, svettigt! Vilken mardröm. Men nu är du där! Njut i fulla drag.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: