Äntligen här

Jag lyckades hinna med bussen trots att jag var försenad. Den var nämligen också sen. Skönt när dessa två saker sammanfaller. På centralen tänkte jag vara förutseende och ta ut kontanter. Var på väg att börja stortjuta när kortet togs av bankomaten.

Prövade nödkortet, men fick meddelande om att det var fel kod. Grät nästan på riktigt nu och ringde maken halvt hystrisk. Inte så sugen på att åka spårvagn till Angered får att hämta kontanter hos honom. Fixade att jag kunde få pengar av svägerskan som jobbar nära, men lyckades istället få ta ut lite pengar utan kod på Pressbyrån.

Nu har jag läkerol också.

Lika rufsig som vanligt är jag nu på mässan. Har hämtat en av nycklarna till bloggrummet och beger mig nu till frsta seminariet. Vi hörs!

2 reaktioner på ”Äntligen här”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: