Fikamening ger dödlig vinst

Det blir en inledningsmening till och den som gissar rätt först får ett exemplar av Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag av Sara Ohlsson. En riktigt bra bok.

Vilken bok börjar så här:

Jag och en ganska nyfunnen vän tar en fika i vårsolen. 

 

Första rätta svaret vinner. Enkelt!

13 reaktioner på ”Fikamening ger dödlig vinst”

  1. Efter din ledtråd om en rolig bok så gissar jag på Föräldrarnas tvärtemotbok även om den kom redan innan sommaren 2010 så den kanske inte var lika aktuell framåt hösten (?). Chansa kan man ju alltid göra 🙂

    1. Klart att du kan när det är en sådan munter bok. Skulle förresten behöva muntra tips. En bok till om död och depression så går jag under.

  2. Jippi! Ibland ska man ha tur och öppna rätt bok 🙂 Ska jag maila adress eller kan man springa på dig på mässan imorrn? Jag är där 15-18.

    Muntert… Anything chic lit skulle jag nog säga. Kanske dags för mer Alexandra Potter? Eller, har du läst 50 sätt att träffa den rätte? Om inte så län du få låna – den är munter!

    1. Skulle gärna läsa 50 sätt att träffa den rätte och finns på mässan imorgon. Boken kommer från förlaget, så jag behöver din adress ändå. Vi springer kanske på varandra på någon lärargrej?!

  3. Blir inga lärargrejer för mig i år, men jag kan maila med mitt nummer så kanske vi kan hitta ett sätt att vara på samma plats i 5 sekunder så får du boken av mig 🙂

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: