Nattens äventyr

Bloggstafetten är igång och inleddes med en smygande start just här kl 00.01. Pocketlover var näst i tur med ett annat oskuldsinlägg och ett konstaterande att årets mässa kommer att bli kanon.

Fler tips för förstagångsbesökaren bjuder Metta på och jag skulle vilja tipsa henne om att inte bara ta med converse. Jag absolut älskar mina, men jag hade galet ont i fötterna förra året då jag knallat omkring en hel dag på mässans hårda golv. Hon berättar också om spännande författarmöten förra året och sina seminarieplaner i år.

Bokmalen hyllar mässan och hösten, två saker som hon ser som synonymt. Hon berättar också om hur hon förknippar Bokmässan med sin mamma, svenskläraren som också ansvarade för skolbiblioteken.

Själv älskar jag hösten en solig dag som denna och jag älskar definitivt Bokmässan, men den regniga delen av hösten klarar jag mig absolut utan.

Fiktiviteter berättar om sin första mässa för femton år sedan, om en senare tillsammans med maken och om förra årets inklämda fötter. Hon bjuder dessutom på en spännande teori angående Björn Hellberg.

Skrivarmamman berättar också om sina mässbesök och hur hon nu blivit det hon presenterats som reda för några år sedan. Så klart.

Annas inlägg sticker ut. Hon skriver om en sjukdom som drabbat många av oss, Bokmässlingen. Förhoppningsvis blir den här helgens totala nedgrottning i årets mässa en fort av botemedel.

Bokbabbel berättar om mässan 2005, då hon som nybliven bloggare  fick en resa till Bokmässan av sin pappa, som också var hennes ressällskap.

Många fina inlägg! Ta dig tid och klicka dig runt. Kanske inspireras du att skriva ett eget inlägg om Bokmässan.

 

6 reaktioner på ”Nattens äventyr”

  1. Jag tror att mitt inlägg publicerades en timme för tidigt på grund av felaktig inställning i bloggens ”egen” klocka. Men det finns där iaf.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d