Vem är jag?

Jag är ingen huvudperson, men står gärna i centrum. Jag lever i vår vackra huvudstad och befinner mig ofta nära havet. Mina sparpengar går ofta till en tidning, det gäller ju att hänga med. Den lilla fritid jag har ser jag till att utbilda mig. Jag tror på arbetarnas revolution och till skillnad från min mycket mer tillbakadragna vän nöjer jag mig inte med att tiga och lida.

 

Vem är personen som talar?

Den som först hittar rätt bok och rätt person vinner ett exemplar av Augustenbad en sommar av Anneli Jordahl, en bok som utspelar sig i den tid vår person lever i.

Svara i en kommentar nedan.

 

Uppdatering: Vinnaren är Metta från Böcker x 3, som var först men inte ensam om svaret.

7 reaktioner på ”Vem är jag?”

  1. Superkul tävling! Den engagerade hela familjen så om om vinner får vi ha en inbördes lottdragning om vem som ska få läsa boken först.

    Vi tror på Erik Karlsson i Fogelströms Stockholmsserie om mina drömmars stad.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d