Om jag inte hade haft köpstopp del 3

Inlägget skulle också kunna ha titeln ”Hur fan kom jag på idiotidén med att ha köpstopp?” eller visserligen ”Det hade blivit allt för många böcker köpta om jag inte hade köpstopp”.

Amazon.com introducerar nämligen The Kindle Daily Deal och där talar vi fynd. E-böcker i princip gratis och risken är därför överhängande att böcker jag ”kanske skulle kunna tänka mig att läsa någon gång om jag får tid men som ändå verkar lockande på något sätt och nu när det är så billigt gör det ju ingenting om jag chansar lite” bara flyger in i min iPad. Ja, ni fattar grejen?!

Vad sägs till exempel om Water for elephants för 2,99 dollar? Absolut något jag skulle köpt om jag inte hade haft köpstopp. Bara en månad kvar. Men om jag får köpa billiga e-böcker kanske jag kan låta bli att köpa sådana där böcker som tar plats i hyllorna ett tag till.

Just detta erbjudande gäller bara tio timmar till, men sedan kommer ett nytt och ett nytt och ett nytt…

Vad gör jag om den absoluta önskeboken dyker upp? Den jag bara mååååste läsa? Då förlorar jag ju nästan pengar om jag inte köper den?

3 reaktioner på ”Om jag inte hade haft köpstopp del 3”

  1. Hahaha gillar dina preliminära titlar!
    Har ju också köpstopp men det bryts antagligen nu med det här tipset. För nu kommer jag antagligen sitta här och vakta Kindle daily deal varje dag och bara vänta på att få trycka på köpknappen…

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: