Om jag inte hade haft köpstopp

De här nygamla pocketböckerna från Bonnier pocket är totalt galet snygga. Omslagen är formgivna av Petra Börner och speciellt det till Älskaren är så snyggt att jag nästan blir gråtfärdig. Visserligen har jag inte läst den, vilket kan vara ett skäl att köpa, men jag är faktiskt inte speciellt sugen på att göra det heller, vilket talar emot ett köp.

Förövrigt anser jag att köpstopp är plågsamma.

4 reaktioner på ”Om jag inte hade haft köpstopp”

  1. jag köpte dom igår, alla fyra, som en present till en vän. Omslagen hade en superhäftig struktur. Och jag vill ha dom alla, både att titta på och läsa.

  2. Jag har idag lyssnat klart på ”Älskaren” och jag kan inte låta bli att önska att jag läst den själv, istället för att lyssna på den. Jag TROR att Duras har ett språk som jag gillar, men tyvärr så lägger sig Bibi Anderssons egen tolkning av texten som en filt över orden, vilket gör det svårt att bedöma… Men jag har en ”vanlig” bok av Duras i bokhyllan, så jag har ju en chans till att se om jag gillar henne! Det känns ju lite onödigt att köpa en bok som jag redan läst, även om omslaget onekligen är lockande…

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: